dijous, 8 de gener del 2009

Valoració d'un bloc: Neither Pepsi nor Coke


El bloc de Maria Palos té un títol, si més no curiós i amb referències nord-americanes. La guerra entre aquestes dues marques de begudes és coneguda per tots i d’alguna manera té relació amb la lluita Obama – McCain.

Neither Pepsi nor Coke és un bloc força complert, ja que té més de 25 entrades. A més, també disposa de vídeos i fotografies que agilitzen la lectura. El color de fons està ben escollit, perquè no hi ha cap problema per poder llegir la informació.

Pretén donar una visió general, però a l’hora complerta del president electe. Podríem dir que el tema en què se centra aquest bloc és l’equip d’Obama, ja que ha avançat qui és el nou secretari d’habitatge i també ha fet un article sobre l’equip del nou president nord-americà. A més, també ha elaborat el perfil de Sonal Shah.

D’altra banda, com he dit anteriorment, tracta d’altres temes més generals, com per exemple quin és el canvi que portarà Barack Obama i quines conseqüències té. També és important comentar que la Maria intenta i, personalment, crec que ho aconsegueix aprofundir i analitzar els temes.

Per últim, un punt positiu és que dóna la seva visió personal. Aquest aspecte aporta dinamisme i fa que sigui un bloc digne de ser visitat.